miercuri, 2 iunie 2010

Campania "Aradeni pentru aradeni", 2-3 iunie 2010

In 17 mai a fost lansata Campania Aradeni pentru Aradeni, un proiect de parteneriat initiat de Primaria Municipiului Arad pentru solidaritate sociala prin care se doreste antrenarea intregii comunitati. Scopul principal al proiectului este acordarea de sprijin material pentru persoanele si familiile din categoriile vulnerabile din acest punct de vedere din Arad. Pentru realizarea acestui proiect au contribuit  Fundatia Study International Arad, Fundatia Renincoor Open Hand Arad, Fundatia ALPEMA, ANHR Arad, Ofensiva Tinerilor si Fundatia Pro Prietenia Arad, cu sprijinul Primariei Arad, Consiliului Judetean Arad Directia de Dezvoltare si Asistenta Sociala, si Crucii Rosii Arad.



Obiectivele proiectului sunt urmatoarele:

- atragerea unui numar cat mai mare de donatori, atat persoane fizice cat si juridice, pentru colectarea de ajutoare materiale care vor fi distribuite catre persoanele din categorii sociale vulnerabile in perioada iunie 2010 - martie 2011;

- colectarea urmatoarele categorii de produse: alimente de baza preambalate, produse de igiena personala pentru adulti si copii, medicamente, articole de imbracaminte si incaltaminte, rechizite scolare, donatii in bani;
- acordarea bunurilor materiale donate lunar;
- dezvoltarea coordonata a activitatilor de suport social pentru categoriile vulnerabile si cresterea numarului de beneficiari, prin colaborarea partenerilor in cadrul proiectului.


De pe urma acestor donaţii vor beneficia persoanele cu venituri mici din toate categoriile (pensionari, familii cu copii, someri, persoane cu handicap etc.) din Arad.

Donatiile se pot face in urmatoarele locatii:
- Colegiul National "Moise Nicoara" 
- Centrul de zi str. Capitan Ignat Nr. 38  
- Centrul de zi Gradiste, Str. Ardealului Nr. 29 

Cei care vor sa depuna donatiile la Colegiul National "Moise Nicoara" sunt asteptati in fata bibliotecii institutiei. Bunurile donate pot face parte din urmatoarele categorii:

- articole de imbracaminte si incaltaminte;

- produse alimentare de baza preambalate;

- medicamente;

- rechizite scolare; 

- produse de igiena personala pentru copii si adulti. 


Pentru mai multe informatii, contactati pe: 


Andreea Novanc, andreea_novanc@yahoo.com

Erika V. Stan, erika_stan@yahoo.com



ATENTIE! MAINE, 3 IUNIE 2010, ESTE ULTIMA ZI IN CARE SE POT DEPUNE DONATII!!!


Foundation Study International

Str. Unirii, nr. 1, ap. 11, 310123, Arad
Tel.: 0257 215 542; Fax: 0257 228 824
E-mail: foundationstudyinternational@yahoo.com

Niciun comentariu: