joi, 24 decembrie 2009

X-Mas Weekend!

Ho-Ho-Ho! Mosul ne aduce weekend-ul acesta numai bunatati, putine, dar consistente. Bucurati-va din plin de ele alaturi de prieteni si familie! Un Craciun cat mai fericit!

VINERI, 25 DEC. 2009


Flex 2, ora 21.30: “X-mas get-together with beautiful people” [as Daddy Africa likes to call it]. Acces: 10 RON


Vor pune muzica pentru noi:


Vlad Dobrescu [CTC]/Buc.
UFE/Buc.
DJ Sauce /Tg. Mures
IDRI/Buc.
Vitzi/Arad
ESM/Arad



Referitor la genurile care vor urla in boxe, baietii ne promit sa faca o oprire in fiecare dintre urmatoarele statii:





Flex, ora 21: Karaoke Rock. Acces: liber


 

SAMBATA, 26 DEC. 2009


Flex 2, ora: Stand-Up Comedy + Retro Party



Lista de glume a lui Andu e tot mai plina, asa ca vine sa le imparta cu noi in Flex 2. Aduce cu el inca un invitat sa spice things up. Dupa care, RETRO PATRY!!!


Nostalgie, ora:?: Concert Quaternion[cover band]. Acces: ?



Diana Iuga (voce), Radu Panici (voce), Sergiu Bacoş (trombon), Lucian Nagy (saxofon), Ştefi Olariu (trompetă,) Atty Frunda (bas), Cosmin Harbei (ghitară), Imi Molnar (clape), Radu Pieloiu (percuţie) şi Csaba Torma (tobe) activează sub numele de „Quaternion” din ianuarie 2009. 
Quaternion este un proiect construit din experientele muzicale traite a unor tineri care au studiat si au cantat in diferite tari si formatii.Acest proiect vrea sa reinvie marile hituri ale anilor 60`-90` intr-o maniera noua si cat mai profesionista.
Componenta trupei permite abordarea unui repertoriu foarte vast de la pop la rock , funky , soul , R&B , latin , jazz si chiar influente etno in concordanta cu specificul fiecarui eveniment.

sursa: quaternion-band.blogspot.com, vestic.ro

Niciun comentariu: