joi, 17 decembrie 2009

Se cauta actori!

Regizorii amatori din Arad cauta oameni care sa insufleteasca personajele lor. Astfel, daca vreti sa fiti unul dintre actorii noilor lor filme sau stiti pe cineva interesat, cititi anuntrile de mai jos:



ACSA Productions cauta figuranti pentru un film cu tema Craciunului. Rolurile NU PRESUPUN DIALOG si nu sunt limitate la un numar anume. Deci, cu cat mai multi, cu atat mai bine! Filmarile au loc in Parcul Eminescu, la mesele de sah din spatele Primariei, la ora 12. Daca esti interesat contacteaza-i pe baieti astfel:
*comment pe blogul lor
*mail la adresa: acsaproductions@ymail.com
*Y!Mess: busted_adi [Adi Ardelean], kay_fisher18 [Calin Darabut], tatarusorin@ymail.com (cu tot cu @ymail.com) [Sorin Tataru, d'oh!] kellyscout2002 [Adi Caleanu]

Si eu am lucrat cu ei pentru acest film si va invit si pe voi pentru ca atmosfera a fost destinsa[am ras foaaaaarte mult] si calda, desi afara dadea prima ninsoare. Am facut si cateva fotografii la filmari, asa ca va ofer a slight preview.


Ne vedem duminica!

UPDATE: S-a schimbat ora! La ora 11 in Parcul Eminescu!

The Soviet Pictures, realizatorii Russian Arad 1 si 2 merg mai departe si isi promit sa realizeze un film nou si diferit fata de mocumentarele cu care ne-au obisnuit. In frunte cu regizorul Norbi Fodor, cunoscut publicului ca si "Valek", va invita sa fiti parte din acest film pentru doua roluri episodice. "Asteptam seriozitate, capacitate de desfasurare in echipa si, nu in ultimul rand, un mail." spune Norbi. Din cate am inteles, rolurile contin dialog si deci se vor a fi pentru persoane mai "mature" zic ei. 17-18 ani sa fie varste adecvate? Nu stiu, dar puteti sa-l intrebati pe Norbi.
Pentru contact folositi: contact@thesovietpictures.com.

NEWS: Cei intersati de aceasta oportunitate se pot cunoaste cu regizorii SAMBATA, 19 dec., la KF. Detalii aici.  

Niciun comentariu: