sâmbătă, 12 decembrie 2009

Program 12-13 dec 2009

SAMBATA, 12 DEC. 2009

Coffe[e] Cup[Bd. Gen. Dragalina nr.2 Langa liceul Economic ], ora 13: Workshop obiecte decorative de Craciun

"Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Asociatia ProgressOn impreuna cu Asociatia People va invita sa luati parte la proiectul “Craciunul lor in mainile TALE”. Activitatile din cadrul proiectului constau in organizarea a 4 workshopuri Do it yourself, avand ca tema realizarea de cadouri si obiecte decorative. Obiectele rezultate in urma atelierelor vor fi donate, sub forma de cadouri, unor case de copii din judeti. Acest eveniment este dedicat tinerilor in special, si in general tuturor persoanelor care vor sa se implice si sa ofere o bucurie celor mici . Motivul principal pentru care organizam acest eveniment este dorinta noastra de a oferi tinerilor posibilitatea sa se implice activ si sa constientizeze asupra nevoilor societatii in aceasta perioada. Pornind de la idea ca un cadou creat manual si personalizat tinde sa aibe o mai mare insemnatate, dorim sa oferim alternative creative si economice de cadouri de Craciun."

sursa: progresson.wordpress.com 

Aici aveti poze de la primul workshop:



 


Accesul este liber, iar daca vreti sa participati lasati un comment aici.


Teatrul "Ioan Slavici"[platoul din fata], ora 18.30 - The Worlds Wants a Real Deal



"On December 12, 2009, Greenpeace will be joining with Tcktcktck.org, 350.org, Avaaz.org, and many other organisations around the world to send one simple and clear message: At the Copenhagen climate summit, the world wants a real deal!
Events will include public "signature walls" and evening candlelight vigils where we will gather in silence to show our support for a climate deal at the UN climate talks in Copenhagen, which will be at their halfway point on Dec. 12th."

sursa: greenpeace.org 

Pentru informatia dvs., la nivel mondial s-au inscris 3128 de evenimente din 139 de tari. Romania este una dintre ele! Pe site-ul organizatiei au fost inscrise 23 de evenimete romanesti in orase precum: Timisoara, Cluj, Bucuresti, Iasi, Targu-Mures si altele, printre care si Arad.

Daca aveti cont de facebook, mentionati-va participarea aici si trimiteti invitatia mai departe. Pentru mai multe detalii ale acestui eveniment de avengura mondiala, visitati pagina de web Greenpeace International.

Teatrul "Ioan Slavici"[sala Studio], ora 19: „Steaua fără nume“ de Mihail Sebastian

Regia – Dan Vasile 
Decorul – Luminiţa Penişoară
Costumele – Oana Văran 

Flex[scara B], ora 20: Stand-up Comedy cu Andu. Afterparty ESM 

Aici il aveti pe Andu, care a debutat ca stand-up comedian in cadrul Serii de film amator cu numarul 5 


La afterparty o sa serviti  jazz, swing, funk, big beat si alte bunatati. Intrarea este foarte libera!



Flex, ora 22: Concert Superflat. Acces: 5 RON.



Bazzara, ora 22: Opening Party. Acces: liber.



Se anunta deschiderea unui nou club in Arad. In seara aceasta, Club Bazzara, situat la etajul I la cladirii de sticla si otel de pe Strada Lacului[in preajma Casei Sindicatelor], isi deschide portile. Se anunta animatoare[wow, nu ma asteptam!], confetti[cum am mai vazut la zile de nastere din gimnaziu sau de Revelion], Karaoke[ceva ce mai gasesti si la Nostalgia in fiecare joi si la Flex in fiecare vineri] si seri cu muzica Retro[da, asta chair ca e ceva nou! nu, nu gasim asta nici in fostul Papa Joe si nici in Rene in fiecare vineri].

Daca v-ati saturat de Rene sau alte locuri, dar nu v-ati saturat de Karaoke sau muzica Retro, puteti sa alegeti un alt loc, cum ar fi acest nou club. Totusi, ce pare sa fie inedit la el sunt aceste "Magic Club Nights" care apar pe afis, dar nu stiu de ce am impresia ca aceste magice seri de club sunt doar un nume pompos pentru o seara ca oricare alta dintr-un club de house.

Sa vedem ce zice lumea... 



DUMINICA, 13 DEC. 2009


Teatrul "Ioan Slavici"[sala Studio], ora 19: „Steaua fără nume“ de Mihail Sebastian

Regia – Dan Vasile 
Decorul – Luminiţa Penişoară
Costumele – Oana Văran 

Nerv, ora 20: Concert folk cu formatia Maris. Intrare libera.






Niciun comentariu: