luni, 16 august 2010

[AR] Saptamana 15-19 august


LUNI, 15 AUGUST 2010

Volk's Bier Pub, ora 21?: Seara de Salsa. Acces: liber

Seara de Salsa de la Pub ofera amatorilor ocazia de a invata de la Luciano Szantho acest stil de dans sau, poate, de a-si perfectiona stilul. Evenimentul este unul constant, iar pentru curs nu se percepe niciun fel de taxa.

Cafe Boeme, ora 22: Teatrul Pit si CAMARAD prezinta "Buburuze"

„Atunci când scriu un text sau când realizez un spectacol folosesc o tehnică destul de frecventă în occident. Astfel că scriu textul, facem un prim spectacol lectură, apoi în funcţie de emoţiile care se nasc în timpul jocului fiecare dintre cei implicaţi facem sugestii şi modificări. Mai precis concep un spectacol apoi îi dau drumul în lume, iar ceea ce se întâmplă cu el nu mai depinde de mine” a declarat Ioan Peter.

Actorul Ioan Peter spune despre spectacolul său „Buburuze” că a fost realizat special pentru Cafe Boeme şi relatează povestea unui bărbat matur care, într-o perioadă în care nu mai spera nimic bun de la viaţă se îndrăgosteşte de o tânără. Bărbatul află la final că tânăra de care este îndrăgostit este chiar logodnica fiului său. Pe lângă Ioan Peter din distribuţie mai fac parte actorii Cecilia Donat şi Robert Pavicsits.
sursa: aradon.ro
 
MARTI, 16 AUGUST 2010

Cafe Boeme, ora 22: Teatrul Pit si CAMARAD prezinta "Buburuze". Acces: liber.

MIERCURI, 17 AUGUST 2010

KF, ora 21: Seara de Tango. Acces: liber.

Acelasi Luciano Szantho va invita sa invatati alaturi de el nu doar Salsa, ci si Tango Argentinian.


Lafatalocului, ora 21: Proiectie film "Jules et Jim". Acces: liber.


Unul din cele mai noi localuri aradene, despre care s-a mentionat si aici isi incepe seria de evenimente prin proiectia unui film francez alb-negru din 1962. Popcorn-ul este din partea casei.



JOI, 18 AUGUST 2010

KF, ora 19: Seara de Film Amator. Acces: liber

O seara speciala pentru cei care au luat parte la acest eveniment inca de la inceput. Se vor proiecta filme mai vechi in amintirea serilor de film care au avut loc la vechea locatie a KF-ului. Detalii aici.
 
Libraria Corina, ora 19: Seara de lectura. Acces: liber


"Supa lui Kafka" de Mark Crick in lectura actorului Ovidiu Ghinita.


Niciun comentariu: