duminică, 21 februarie 2010

WWMP News-o noua platforma de stiri !!!


Dar nu orice fel de stiri! WWMP News doreste sa vina cu ceva nou in randul provider-ilor de informatii. Cum de obicei ceva nou, nu inseamna mereu mai bun, noua platforma doreste sa fie ceva diferit de un blog de stiri sau de varianta online a unui ziar.


Coordonat de Calin Bibe, cunoscut pentru munca sa in cadrul Info TV, noul proiect WWMP este accesibil incepand de ieri, sambata, 20 feb. 2010 la adresa: wwmp.ro/news/ . Bibe este un mai vechi colaborator al asociatiei, caruia ii putem multumi pentru reportajele despre Seara de Film Amator si Festivalul de Handmade "I made this!" realizate pentru postul local de televiziune, Info TV.


Latura de stiri a site-ului wmmp.ro isi propune sa ofere unul sau doua videoreportaje pe saptamana vizitatorilor sai. Primul articol video, care a devenit public ieri, odata cu lansarea platformei, este interviul realizat cu Mihai Margineanu in seara primului sau concert la Arad. Daca aruncati un ochi veti observa ca iese putin din tiparele unui interviu obisnuit prin orginalitatea intrebarilor. De exemplu "Ce parere veti despre situatia X" a fost inlocuit cu "Ce ati facut inainte sa impliniti varsta de n ani?". Ceea ce condimenteaza acest video sunt raspunsurile sincere si subiective ale artistului: "Pai eu, inainte de varsta n, am avut hepatita!"


Un reportaj savuros marca Bibe, exclusiv pt WWMP News: http://www.wwmp.ro/news/  

Stay tuned! More to come! 




Un comentariu:

WWMP News spunea...

Go Trish!

Multumim de sustinere!


WWMP News,
Te vrea NATURAL