vineri, 26 februarie 2010

Weekend 26-28 feb. 2010

VINERI, 26 FEB.2010

Teatrul "Ioan Slavici", sala Studio, ora 19: Steaua fara nume de Mihail Sebastian
Regia: Dan Vasile
Distributie: Dan Covrig, Cãlin Stanciu, Ioan Peter, Dorina Darie Peter, Roxana Sabãu, Florin Covalciuc, Angela Varjasi, Doru Nica și Dan Antoci

Flex, ora 22: Concert Nightlosers. Acces: 15 lei
"Ratatii de noapte", cum s-ar traduce numele celor de la Nightlosers in dulcele grai romanesc, este o trupa formata din membrii de diferite etnii si nationalitati-romani, nemti, tigani si unguri- care se adreseaza publicului pe ritm de etno-blues. Muzica lor combina blues-ul american cu muzica populara din zona Transilvaniei. Motivul, desi greu de crezut, este potrivirea armonica dintre cele doua genuri, iar rezultatul se vede in succesul lor la nivel international.
SAMBATA, 27 FEB. 2010
Flex, ora 21: Remember Contructorul Party. Acces: liber



Studio One: Martisor din sunet de vioara. 
Acces: liber pt doamne si domnisoare
Invitati: DJ Vinny feat. Steff [live violin]
+
Prezentarea colectiei "Spring Casual"a Oanei Seran

VINNY
Provenind dintr-o familie numai de muzicieni, Vinny a inceput sa studieze vioara la varsta de 4 ani. Clubul Gossip este primul care isi deschide usile pentru DJ Vinny, unde are ocazia de a mixa la petrecerile de zi organizate de Wise Trumpets. Impresionand prin stilul aparte si libertatea de a mixa, intr-un timp foarte scurt ajunge sa mixeze la evenimentul “1 Year Request 629”. Are un cv  bogat care l-a ajutat atunci cand a fost invitat in Spania pentru a mixa in doua cluburi din Madrid, respectiv Barcelona. Stilul sau aparte cuprinde o arie larga de genuri muzicale, de la funky pana la tech-house si minimal.

STEFF
Incepe a studia vioara la varsta de 7 ani la liceul de muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti. Sustine multe recitaluri si obtine premii la concursuri si olimpiade de la o varsta frageda, lasand de fiecare data o impresie deosebita publicului. A colaborat cu artisti precum Edvin Marton , Evgheni Plushenko,  Mihai Nenita, Dj Vinny , Dj Tavi , etc. Avand o libertate foarte mare in ceea ce priveste improvizatia pe orice stil muzical are o prezenta scenica unica atunci cand este vorba de muzica clubbing si nu numai.

Vinny feat. Steff
Colaborarea dintre cei doi a inceput inca din bancile scolii,fiind colegi la liceul de muzica "Dinu Lipatti". Vinny feat Steff este un proiect unic in Romania ce a luat viata in momentul in care cei doi s-au revazut dupa o lunga perioada de timp , in care cei doi au pornit pe doua drumuri diferite  Dj si Muzician combinand cele doua stiluri deosebite – arta dj-ului , mixurile sale si arta violonistului. [sursa: nights.ro]




DUMINICA, 28 FEB. 2010

Teatrul "Ioan Slavici", Sala mare, ora 19: „Slugă la doi stăpâni“, de Carlo Goldoni
Regia - Laurian Oniga
Decorul – Laurian Oniga
Costumele – Diana Serghiuţă

Niciun comentariu: