joi, 25 februarie 2010

Joi, 25 feb. 2010

Nerv, ora 19: Seara de film amator

Locatia s-a schimbat din nou. Aud reactii: "De ce? De ce?"
S-a inceput in KF, o locatie foarte primitoare pentru acest gen de evenimente. O atmosfera calda, ca intre prieteni. Doar ca pritenii au devenit din ce in ce mai multi, iar spatiul nu mai permitea gazduirea lor.
S-a ales mutarea serii in Club Flex. Un spatiu mai mare, dar, in opinia mea, mai putin primitor. Un aer inchis, un miros respingator si o lumina difuza au distras publicul uneori de la scopul evenimentului, si anume promovarea tinerilor aradeni realizatori de filme. In ciuda acestor aspecte, numarul persoanelor interesate de seara de film a crescut. Obisnuiti cu locatia, publicul consumator Flex a ales sa revina joi de joi pt proiectiile de filme.
Au avut loc 4 seri de film amator, fiecare aducand ceva nou, fie regizori, fie noi productii. Printre talentele revelate in perioada aceasta s-au numarat ARW [o echipa de "regizori" cu varste intre 12 si 14 ani, care au realizat parodii la Sinteza Zilei si Godfather] si Raffael[un tanar al carui filme impresioneaza mult prin efectele speciale folosite]. A 5-a seara a fost Seara Criticilor, in care 4 tineri alesi din public au acordat note celor mai noi productii din cadrul serii de film. Astfel, castigatori au fost:

*Premiu Special: ARW pt cea mai tanara echipa de realizatori de filme*

Seara a 5-a a reprezentat finalul colaborarii cu Club Flex, urmand ca de astazi, proiectiile sa aiba loc in Club Nerv, un local care ofera foarte multe beneficii vizionarilor de filme. Proiectiile vor fi realizate pe ecranul din spatele scenei, iar publicul va fi invitat sa ia loc pe canapelele din fata scenei. In cazul insuficientei spatiului, ecranul va fi vizibil si de la mese. Alaturi de sistemul de sunet profesional, clubul de rock care in prezent detine cea mai veche traditie in domeniu, se anunta a fi o gazda ideala pt desfasurarea acestul eveniment.
Asadar, va invit diseara, de la ora 19 in Club Nerv pt o portie de film amator marca Nerv. Promit lafaiala in canapele si popcorn gratis. Berea v-o platiti voi.

 


Teatrul "Ioan Slavici", sala Studio, ora 19: Steaua fara nume de Mihail Sebastian
Regia: Dan Vasile
Distributie: Dan Covrig, Cãlin Stanciu, Ioan Peter, Dorina Darie Peter, Roxana Sabãu, Florin Covalciuc, Angela Varjasi, Doru Nica și Dan Antoci


Filarmonica, ora 19: Concert vocal simfonic


2 comentarii:

WWMP spunea...

Ajung cam tarziu cu comment-ul dar uita-ne: BRAVO PATRICIA! Ai scris frumos si cu daruire. Ai ales cuvinte frumoase si bine dimensionate. Keep up the good work!

WWMP-ul iti multumeste!!!

Trish spunea...

multumesc, Gabi. inseamna mult sa aud asta!