luni, 16 noiembrie 2009

Carturesti in Arad


"Traiesc intr-un orasel micut, Arad[poate ati auzit de el:))], dar care are totusi 2 librarii importante: Corina si Caragiale. Diferenta dintre acestea 2 si un lant de librarii foarte cunoscut, care culmea, incepe tot cu C este ca ele nu fac nimic sa se intample. Ele nu vor gazdui niciodata o lansare de carte, nu vor lansa un schimb de carti, nu vor organiza niciodata un eveniment. Ei ne dau carti fara suflet. Asa ca astept ziua in care va veni Carturesti in Arad ca sa-l insufleteasca!"


Mail scris sambata noapte, la sectiunea de feedback de pe librarie.carturesti.ro .  M-am gandit ca ar fi nevoie si nu cred ca sunt singura  care crede asa. Deci da click aici si scrie-le si tu. Sau ai alternativa  adresei de e-mail: info@carturesti.ro. Oricum ai face-o, daca vrei Carturesti in Arad, spune-le, unge-i pe suflet, lasa-i sa creada ca au pentru cine!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Ţin să te contrazic. La Corina chiar au fost lansări de carte. Cât despre Caragiale s-a închis de mult din câte ştiu eu.

Trish spunea...

aha, si cate lume stie? da, is slavici si alexandria aia acuma.plus corina. irelevant, nu stiu ei:)) dar ar strica un carturesti? da si tu un mail, nu strica!

me spunea...

"Trish",sincer,dupa cate greseli gramaticale ai in 4 randuri chiar ai nevoie de multe librarii de unde sa-ti cumperi manuale de gramatica.
Pe de alta parte, ideea ta este una buna dar oarecum "sentimentala" , fata de un brand care imbina intr-un mod placut vanzarea de carte cu vanzarea de "alte lucruri" la un pret exagerat.In plus preturile chiar si la produsele identice din Bucuresti si Timisoara sunt nesimtit de mari. Deci, totul se rezuma la o afacere care pentru ei ,Carturesti SRL, nu este rentabila in Arad.De ce? ... Poate cand vei creste mai mare, vei intelege....

Trish spunea...

@"me": o sa-mi cumpar un "manual" de gramatica dupa ce o sa-mi enumeri greselile si o sa le argumentezi.
Judecand dupa tehnica lor de marketing, de ce ar face un Carturesti in Suceava, unde exista unul de un an de zile, si nu altundeva? Suceava nu este capitala regionala si nici centru universitar. Aradul este macar centru universitar si are aproape dublu numarul de locuitori. Acesta a fost motivul pentru care cred ca in viitor ar putea exista un Carturesti in Arad.