sâmbătă, 19 septembrie 2009

Fa-te auzit cu wwmp.ro!


Cel mai nou si cel mai pus pe fapte ONG al Aradului isi propune, pentru inceput sa lanseze o platforma de comunicare pt tineri unde isi pot exprima ideile sau propunerile pentru evenimente. Motiv pentru care sloganul WWMP este “Fa-te auzit!”.

WWMP este scurt pentru When Web Meets Paper. WWMP te poate ajuta ca ideea ta sa mearga un pas mai departe, sa devina un eveniment artistic, cultural, sportiv sau de agrement.

Ideea de la care s-a pornit este “de ce sa pierdem vremea prin cafenele barfind despre ce a facut echipa de fotbal X la ultimul meci?” si s-a trecut mai departe la “daca tot nu este altceva mai bun de facut in Arad, hai sa facem noi ceva”. Motivul pt care m-am alaturat lor este pt ca si eu am gandit de multe ori acest lucru.

Primele doua proiecte pe lista celui mai nou ONG din Arad sunt lansarea acestui site si parteneriatul cu Romania International Film Festival [Ro-IFF]. Jobul celor de la WWMP a fost strangerea unui numar de voluntari si pregatirea lor pentru Hosting si Local Promoting. Despre programul de training al voluntarilor si poze - aici.

“Dar ce altceva mai bun sa faci in Arad?” era o propozitite care o spuneam mult prea des si sper ca odata cu WWMP lucrurile sa se schimbe. Nu uitati sa intrati pe wwmp.ro sa va inregistrati si sa postati ideile voastre pentru viitoatele evenimente din Arad.


Mai multe detalii aici:
Asociația WWMP, Arad
Str. N. Bălcescu, Nr.1, Ap.14
Contact:
mail: office@wwmp.ro
Tel: +40 726487419
+40 755131535
http://www.wwmp.ro

Persoana de contact: Gabriel Gorgan

Niciun comentariu: